• امروز : چهارشنبه, ۲۷ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 17 June - 2026
کل 795 امروز 0
3

عدالت و عدالت‌محوری سرلوحه کارهای ما باشد/فعالیت در تمامی عرصه‌ها نیازمند همراهی و همدلی مردان خانواده است

  • کد خبر : 1855
  • 13 ژانویه 2025 - 17:12
عدالت و عدالت‌محوری سرلوحه کارهای ما باشد/فعالیت در تمامی عرصه‌ها نیازمند همراهی و همدلی مردان خانواده است
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های مولا علی(ع) عدالت و عدالت محوری است و باید سرلوحه تمامی کارها قرار بگیرد، تاکید کرد: فعالیت در تمامی عرصه‌ها نیازمند همراهی و همدلی مردان خانواده است و در این مسیر قطعا دلسوزی‌های شما مردان به جهت مردانگی و پدرانگی مهم و کارگشاست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، امروز ۲۴ دی ماه و در آستانه ولادت امام علی(ع) و روز پدر، به همت مرکز مقاومت بسیج وزارت راه و شهرسازی و شورای فرهنگی این وزارتخانه، مراسم گرامیداشتی با حضور فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، رضا انجم‌شعاع معاون توسعه‌ مدیریت و منابع انسانی، مهری صفری مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور بانوان و خانواده، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید وین رییس مرکز مقاومت بسیج وزارت راه و شهرسازی و دیگر مسئولان و کارکنان وزارت راه و شهرسازی در ساختمان دادمان برگزار شد.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در این مراسم با تبریک ولادت امیرالمومنین (ع) و روز پدر، ضمن قدردانی از همدلی و همراهی بانوان در کنار مردان اظهار امیدواری کرد تا بانوان در سایه حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مردان خانواده بیش از گذشته در عرصه کار و فعالیت بدرخشند.

وزیر راه و شهرسازی همراهی و همدلی مردان را در نقش‌آفرینی بانوان در جامعه به ویژه در کلان‌شهری همچون تهران، حائز اهمیت برشمرد و افزود: فعالیت در تمامی عرصه‌ها نیازمند همراهی و همدلی مردان خانواده است و در این مسیر قطعا دلسوزی‌های شما مردان به جهت مردانگی و پدرانگی مهم و کارگشاست.

صادق با بیان اینکه شرایط دشوار فعلی را در تمامی عرصه‌ها عمیقا درک می کند به فرهنگ ایرانی «بابا، آب داد و بابا نان داد» اشاره کرد و توضیح داد: در فرهنگ ایرانی ما بخش عمده ای از بار خانواده بر دوش پدران و مردان خانواده است و از این جهت به تمامی مردان سرزمینم روز مرد را تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: یکی از شاخصه‌های مولا علی(ع) عدالت و عدالت محوری است که ما باید به این ویژگی توجه داشته باشیم و آن را سرلوحه کارهای خود قرار بدهیم.

صادق با بیان اینکه در سفرهای خود به استان‌های مختلف از جمله سیستان و بلوچستان شاهد دشواری زندگی مردمان آن منطقه بوده است، گفت: وقتی در سفر به استان‌های مختلف و از جمله استان‌های محروم شاهد دشواری زندگی مردم بوده‌ام، بنابراین تاکید دارم که باید به قولی که می‌دهیم عمل کنیم. به عنوان نمونه، منطقه سیستان و بلوچستان، طغیان‌های رودخانه‌ای فصلی فراوانی را تجربه می‌کند، پایه های پل احداث شده و عرشه هنوز احداث نشده است و این مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است که باید در کنار هم تلاش کنیم تا در استان‌های مختلف عدالت و عدالت محوری را اجرا و به قول‌هایی که داده ایم عمل کنیم.

وی تصریح کرد: این چرخی که می چرخد و خدماتی که به مردم ارایه می‌شود با کمک شما همکاران است. بنابراین باید تلاش کنیم تا امید را به جامعه ببخشیم.

صادق ادامه داد: مردم باید امیدوار بمانند و این وزارتخانه جایی است که می‌تواند بیشترین امیدواری را به مردم بدهد.

لینک کوتاه : http://cafepoul.ir/?p=1855

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.