• امروز : شنبه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 13 June - 2026
کل 795 امروز 0
2
بانک مرکزی

لزوم تلاش بیشتر همکاران در جهت تحقق اهداف تعیین شده

  • کد خبر : 3067
  • 14 آوریل 2025 - 21:23
لزوم تلاش بیشتر همکاران در جهت تحقق اهداف تعیین شده
بانک مسکن در بازدید از شعبه مستقل مرکزی بر لزوم تلاش بیشتر همکاران در جهت تحقق اهداف تعیین شده تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری کافه پول به نقل بانک مسکن-هیبنا، در این بازدید که علی کمالی عضو هیات مدیره بانک، مصطفی تقوی عضو هیات عامل و معاون مدیرعامل در امور شعب و بازاریابی و محمدحسن ترابی سرپرست مدیریت امور روابط عمومی وحوزه مدیریت بانک نیز حضور داشتند؛ مدیرعامل بانک مسکن از بخش‌های مختلف شعبه مستقل مرکزی تهران بازدید کرده و از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی به مشتریان قرار گرفت.

مدیرعامل بانک مسکن ضمن قدردانی از عملکرد همکاران شعبه گفت: امیدوارم با تلاش بیشتر همکاران اهداف سال 1404 محقق شود.

دکتر خورسندیان در خصوص پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بیان کرد: با وجود ناترازی خوشبختانه روند پرداخت سهم‌الشرکه مناسب است و در این زمینه پرداخت معوقی وجود ندارد.

وی بر لزوم بازاریابی منابع جدید تاکید کرد و افزود: باید با تلاش بیشتر همکاران در سال جدید و ورود منابع جدید بتوانیم بخشی از مشکل ناترازی را برطرف کنیم.

در ادامه این بازدید همکاران شعبه مستقل مرکزی تهران به بیان نقطه نظرات خود در خصوص تسریع در ارایه خدمات به مشتریان و نیز تحقق اهداف تعیین شده پرداختند.

همچنین در جلسه‌ای با حضور دکتر خورسندیان مدیرعامل بانک و علی کمالی عضو هیات مدیره و تنی چند از مدیران ارشد بانک، گزارشی از وضعیت منابع و مصارف شعبه توسط محمود رضاپور رییس شعبه مستقل مرکزی بیان شد.

لینک کوتاه : http://cafepoul.ir/?p=3067

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.